hoofding schelle

Samenaankoop groene stroom en gas 

Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Doe mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur die onze gemeente ondersteunt. Een lagere energiefactuur betalen en groene stroom gebruiken is beter voor het milieu en je portemonnee.

Je schrijft vrijblijvend in tot 25 september 2018 via de website www.samengaanwegroener.be.
Op 26 september organiseren we een veiling waarop de energieleveranciers hun beste aanbod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor elektriciteit en/of gas.
Uiterlijk op 12 oktober krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het voordeligste bod uitbracht.
Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.

Vorig jaar stapten 84.000 huishoudens samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro per jaar!

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen. Na afloop van je huidige contract (meestal 1 jaar) mag de leverancier de tarieven aanpassen.

Info en inschrijven: www.samengaanwegroener.be of bel gratis naar 0800 21 134