hoofding schelle

Wandelsportvereniging Schelle (WSV) 

Contactgegevens:

Contactpersoon: Roland Cools, Koekoekstraat 136, 2630 Aartselaar
Tel: 03 887 69 56
GSM: 0497 43 48 45
E-mail: cools.roland@telenet.be
Website:   www.wsvschelle.be

Werking:

W.S.V. Schelle vzw, is een vereniging die de wandelsport in al haar facetten promoot. Ieder lid kan tijdens georganiseerde tochten vrij gaan wandelen. Hij bepaalt zelf welke afstand hij verkiest en wanneer hij vertrekt. Tevens bepaalt de wandelaar zelf zijn tempo van wandelen. Om het clubgevoel te verstevigen worden er jaarlijks een aantal activiteiten gepland, zoals een fietstocht, barbecue, jaarfeest, opendeurdag en dergelijke. WSV Schelle vzw heeft een dynamisch bestuur, dat een open beleid voert. Kortom, WSV Schelle vzw staat open voor iedere persoon, ongeacht zijn leeftijd of zijn kunnen, die graag de mooie kantjes van België wil ontdekken aan een eigen tempo.

De club zelf organiseert jaarlijks drie wandelingen doorheen de Rupelstreek. Ook worden er jaarlijks vijf busreizen georganiseerd naar wandellocaties verspreid over heel België. Tevens worden er verschillende acties ondernomen om het wandelen bij bevriende clubs te promoten. Jaarlijks is er de algemene ledenvergadering waar ieder lid inzage krijgt in het reilen en zeilen van de vereniging.

Doelgroep:
Van 0 tot +100 jaar

Trainingen:
Echte trainingsmomenten zijn er niet. Je kan deelnemen aan verschillende wandelingen op een jaar. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wil wandelen en welke afstand je wil afleggen.

Extra:
Lidgeld: 15 euro /persoon
Gratis voor kinderen -12 jaar